divendres, 19 de febrer del 2010

4t enigma: RESOLT

a) Què és una pissarra digital?

b) Com funciona?

c) Quin preu té una pissarra que tengui al menys 1 m quadrat?

d) On es pot comprar?

4 comentaris:

  1. He cercat "com utilitzar una pissarra digital" a Google i he triat la pàgina http://weib.caib.es/Formacio/distancia/Material/pissarres/introduccio.pdf
    1)Una pissarra digital és un sistema generalment format per un videoprojector connectat a un ordinador, que permet la projecció de diversos continguts digitals en un format idoni per a la visualització en grup. En general s'interactua amb les imatges projectades amb els perifèrics de l'ordinador(ratolí teclat. El desenvolupament d'aquests sistemes, encara en els seus inicis, està donant els seus fruits, com ara les pissarres digitals interactives(PDI), amb les quals es pot interactuar amb els continguts presentats per mitjà d'un punter.

    2) La forma més evident de fer ús de les pissarres digitals és la de projectar la pantalla de l'ordinador, amb la possibilitat de tenir el control per mitjà d'un punter a la pissarra. Podem fer ús de les diferents aplicacions de l'ordinador per crear i presentar les activitats. Per exemple podem mostrar presentacions, pàgines web,etc. D'altra banda cada pissarra ofereix un programari propi.

    Després d'això he cercat "compra de pizarras digitales" i he triat l' arxiu http://www.latiendadirecta.es/informatica/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=3629&category_id=20&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=80.


    3) Una pissarra de 1.193x1.220x77,5 mm costa 2.153,30€

    4) La pots comprar online a la pàgina http://www.nextag.es/comprar-pizarra-digital/buscar-html?nxtg=17ed0a280d16-6E6D2639DB61D828

    ResponElimina
  2. 1r apartat, correcte
    2n apartat: s'ha d'explicar com funciona des del punt de vista tecnològic (principis tècnics, sistemes usats, ...) encara que de manera simplificada.

    3r apartat: perque s'ha escollit aquesta adreça: era la primera, s'han revisat les 7 anteriors i no parlaven del tema, ...
    a més Hi ha una errada en les dimensions
    4t apartat: l'adreça inclosa no dóna opcions de pissarres sinó de càmares fotogràfiques

    ResponElimina
  3. Resposta d'IvanB-2B1415

    1.
    He buscado en google "como funciona la pizarra digital" y he eleido esta pagina http://es.wikipedia.org/wiki/Pizarra_interactiva, he buscado en amazone"Pizarras digitales"http://www.amazon.es/s/?ie=UTF8&keywords=pizarra+digital&tag=hydes-21&index=aps&hvadid=43901854288&hvpos=1s4&hvexid=&hvnetw=g&hvrand=9884035354761383565&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=b&hvdev=c&ref=pd_sl_78ehp592ka_b
    2.
    A. La pizarra interactiva, también denominada la pizarra digital, consiste en un ordenador conectado a un vídeo proyector, que muestra la señal de dicho ordenador sobre una superficie lisa y rígida, sensible al tacto o no.
    B. Utilizando una pizarra interactiva podemos llevar a cabo todas las funciones. Igualmente, en algunos modelos se puede utilizar el dedo. Utiliza tecnología por inducción electromagnética y si es táctil puede ser por infrarrojos, resistiva u óptica.
    C y D. Una pizarra digital de mas o menos 1 metro cuadrado valdria entre 1000 y 750 Euros en Amazone.
    3.
    No he necesitado traducir nada al castellano porque ya estaba al castellano

    ResponElimina